Sriubą išvirsite per 15 minučių. Be galo gardi, daug skonių ir nuostabiai šildanti. Verdam? :)
- 1 l vištienos sultinio;
- 250 g vidinių vištienos file;
- 400 ml kokosų pieno;
- 280 g konservuotų pjaustytų pievagrybių savo sultyse;
- 1 a.š. malto imbiero;
- 1 a.š. rudojo cukraus;
- 3 v.š. žuvies padažo;
- 0,5 citrinos sulčių;
- žiupsnelio grūstų aitriųjų paprikų;
- saujelės šviežių petražolių;
- Į puodą supilkite vištienos sultinį. Kai jis užvirs, sudėkite gabalėliais pjaustytą vištieną ir pavirkite 5 min.
- Supilkite kokosų pieną, dėkite pievagrybius ir visus kitus išvardintus ingridientus. Būtinai ragaukite ir pridėkite, jei kažko trūksta. Pavirkite dar apie 10 min.
- Patiekiant užberkite pjaustytų šviežių petražolių.
Skanaus ;)
"Entertaining With Beth"
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą