Paužkandžiaujam? :) Kiek primirštos krabų lazdelės keptos tešloje, bet tikrai labai tinkamas užkandis pasisėdėjimams su draugais.
- 300g krabų lazdelių;
- 3 kiaušinių;
- 3 v.š. majonezo;
- 100 g miltų;
- 1 a.š. raudonosios paprikos miltelių;
- žiupsnelio šviežių krapų;
- druskos;
padažui:
- 4 v.š. majonezo;
- 1 v.š. grietinės;
- 1 išspaustos skiltelės česnako;
- Į dubenį įmuškite kiaušinius, sudėkite majonezą, miltus, paprikos miltelius, pjaustytus krapus, pagardinkite druska ir viską gerai išplakite. Tešla gaunasi tiršta.
- Krabų lazdeles perpjaukite išilgai, apvoliokite tešloje ir kepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. Sudėkite ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.
- Patiekite su padažu.
Skanaus ;)
p.s. neskubėkite išpilti likusios tešlos, o iš jos blynelius iškepkite.
Esu gaminus krabu lazdeles tesloje, bet pagal visai kitoki recepta.Sis ypatingai mane suzavejo teslos purumu ir nuostabiu skoniu :)
AtsakytiPanaikintiPritariu, tešla gaunasi labai puri :)
Panaikintikodel parasyta, kad i tesla krabus pjaustytus idet? :)) gal krapus turejot omeny ;)
AtsakytiPanaikintiAčiū už pastabumą ;)) jau pataisiau ;)
Panaikinti