Superinis užkandis vakarėliui ir puiki dovana artėjančių švenčių proga. Be galo skanūs ir lengvai paruošiami:) Riešutų rūšis miksuokite pagal savo mėgstamiausius.
- 500 g riešutų (migdolų, lazdynų riešutų, anakardžių, pistacijų, bertoletijų riešutų arba kitų mėgstamų);
- 1 kiaušinio baltymo;
- 1 a.š. druskos;
- 1 a.š. maltų raudonųjų paprikų;
- 0,5 a.š. maltų kajeno pipirų;
- 0,5 a.š. malto kumino;
- 50 g cukraus;
- Dubenyje išplakite kiaušinio baltymą (iki standumo plakti nereikia), tuomet sudėkite visus prieskonius ir išmaišykite .
- Suberkite riešutus, gerai išmaišykite, kad visi riešutai būtų padengti prieskoniais.
- Dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir tolygiai paskirstykite.
- Kepkite 140 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min.
- Kai visiškai atvės, sudėkite į sandarius indelius. Taip paruošti riešutai bus tinkami vartoti 2 savaites.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą