- ~1,1 kg "Lapino puotos" šviežių triušienos šonkauliukų;
- 1 svogūno;
- gabalėlio poro (~100g);
- 4 skiltelių česnako;
- 2 a.š. smulkintų šviežių rozmarino lapelių;
- 1 a.š. grūstos čili paprikos;
- 400 g rudųjų pievagrybių;
- 200 ml vištienos sultinio;
- 1 skardinės (240g) konservuotų smulkintų pomidorų;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- miltų (apvoliojimui);
- Triušienos šonkauliukus iš abiejų pusių apibarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Apvoliokite miltuose, nupurtykite jų perteklių. Iš abiejų pusių apskrudinkite šonkauliukus keptuvėje su trupučiu aliejaus. Šonkauliukus sudėkite į kepimo indą.
- Kitoje keptuvėje įpilkite šiek tiek aliejaus, suberkite kubeliais pjaustytą svogūną ir kepkite, kol jis suminkštės. Tada dėkite pusžiedžiais pjaustytą porą, smulkiais kubeliais česnako skilteles, į 4 dalis supjaustytus pievagrybius , suberkite rozmariną, čili papriką ir kepkite porą minučių.
- Supilkite vištienos sultinį, konservuotus pomidorus, pagreitinkite ugnį ir kai tik užvirs, supilkite viską ant šonkauliukų.
- Kepimo indą uždenkite folija ir troškinkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1 val.
Skanaus ;)
"cooking.nytimes.com"
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą