Tokie vėrinukai dar niekad nepavedė, nes gali miksuoti su daržvėmis, kokiomis tik patinka :)
2 porcijoms (5 iešmeliai):
- 250 g "Lapino puotos" šviežios triušienos mėsos (troškint, kepti);
- 2 v.š. sojos padažo;
- 1 v.š. balto vyno acto;
- 1 a.š. Dižono garstyčių;
- 1 v.š. medaus;
- 0,5 a.š. maltos rūkytos paprikos;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- 10 vidutinio dydžio šviežių bulvių;
- 1 raudonosios paprikos;
- Bulves virkite pasūdytame vandenyje apie 10-15 min.
- Dubenyje sumaišykite sojos padažą, actą, garstyčias, medų, rūkytą papriką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, viską gerai išmaišykite ir sudėkite vienodo dydžio gabalėliais supjaustytą triušieną. Marinuokite šaldytuve ~ 1 val.
- Papriką išdarinėkite ir supjaustykite kvadratiniais gabalėliais.
- Ant iešmelių pakaitomis maukite per pusę perpjautas bulvytes, triušienos gabalėlius ir papriką.
- Iešmelius dėkite į kepimo skardą ištiestą kepimo popierimiu ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 min.
- Patiekite su mėgstamomis salotomis.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą