2016 m. birželio 20 d., pirmadienis

IEŠMELIAI SU TRIUŠIENA

Tokie vėrinukai dar niekad nepavedė, nes gali miksuoti su daržvėmis, kokiomis tik patinka :)


2 porcijoms (5 iešmeliai):

  1. Bulves virkite pasūdytame vandenyje apie 10-15 min.
  2. Dubenyje sumaišykite sojos padažą, actą, garstyčias, medų, rūkytą papriką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, viską gerai išmaišykite ir sudėkite vienodo dydžio gabalėliais supjaustytą triušieną. Marinuokite šaldytuve ~ 1 val.
  3. Papriką išdarinėkite ir supjaustykite kvadratiniais gabalėliais.
  4. Ant iešmelių pakaitomis maukite per pusę perpjautas bulvytes, triušienos gabalėlius ir papriką. 
  5. Iešmelius dėkite į kepimo skardą ištiestą kepimo popierimiu ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 min. 
  6. Patiekite su mėgstamomis salotomis.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...