2016 m. birželio 27 d., pirmadienis

MAKARONAI SU TRIUŠIENA, ŠPINATAIS IR PIEVAGRYBIAIS

Paprastas, bet tikrai neprastas patiekalas. Nuoširdžiai patariu pasigaminti patiekalų su triušiena - ir skanu, ir skrandį pamaloninate :)

  1. Triušieną supjaustykite plonomis juostelėmis ir pakepkite keletą minučių keptuvėje.
  2. Tuomet dėkite griežinėliais pjaustytus pievagrybius, kepkite kol nugaruos nuo pievagrybių susidaręs skystis.
  3. Suberkite džiovintą baziliką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus. Permaišykite ir po minutės kepimo supilkite grietinėlę. 
  4. Kai grietinėlė užvirs, suverskite išvirtus makaronus ir supjaustytus špinatus, viską gerai išmaišykite ir patiekite.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...