- 200 g "Lapino puotos" šviežių triušienos kumpelių mėsos;
- 150 g makaronų;
- 150 g pievagrybių;
- 150 g šviežių špinatų;
- 4 su galvutėmis svogūnų laiškų;
- 1 a.š. džiovinto baziliko;
- 200 ml grietinėlės;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Triušieną supjaustykite plonomis juostelėmis ir pakepkite keletą minučių keptuvėje.
- Tuomet dėkite griežinėliais pjaustytus pievagrybius, kepkite kol nugaruos nuo pievagrybių susidaręs skystis.
- Suberkite džiovintą baziliką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus. Permaišykite ir po minutės kepimo supilkite grietinėlę.
- Kai grietinėlė užvirs, suverskite išvirtus makaronus ir supjaustytus špinatus, viską gerai išmaišykite ir patiekite.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą