2016 m. liepos 1 d., penktadienis

KEPTOS DORADOS

Nuostabos skonio žuvis, iškepta gaunasi be galo sultinga ir kas svarbiausia - mažai kaulų. Vietoj šašlykų išsikepkite šių skanuolių, tikrai nepasigailėsite :)


  • 3 išdarinėtų doradų;
  • 6 riekelių citrinos;
  • 3 skiltelių česnako;
  • 6 v.š. aliejaus;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Kiekvieną doradą įtrinkite išspaustu česnaku, apibarstykite druska, maltais juodaisiais pipirais, apšlakstykite aliejumi, į vidų įdėkite po 2 riekeles citrinos ir palikite pasimarinuoti 20-30 min.
  2. Žuvis sudėkite tarp grotelių ir kepkite 15-20 min. kelis kartus apverčiant. 
  3. Garnyrui rinkitės mėgstamas daržoves.
Skanaus ;)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą