2016 m. liepos 26 d., antradienis

KRUASANAI SU PARŪKYTOS ANTIENOS FILE

Ši sūdyta-parūkyta antienos file vienareikšmiškai nusipelno didžiausių pagyrų - be galo skani, išsiskirianti natūraliu skoniu, o natūralus dūmas leidžia išlaikyti subtilias skonines savybes. Nustebinkite tiek save, tiek svečius, nes ši file tinka gurmaniškiems patiekalams, su įvairiais sūriais ir salotomis.


padažui:
  • 3 v.š. majonezo;
  • 3 v.š. grietinės;
  • 1 a.š. Dižono garstyčių;
  • žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų;
  • druskos;
  1. Kruasanus perpjaukite išilgai ir patepkite paruoštu padažu. 
  2. Dėkite po 2 pomidoro griežinėlius, sultenės salotas, išdėliokite antienos file ir uždenkite kruasano pusele.
Skanaus ;)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą