Ši sūdyta-parūkyta antienos file vienareikšmiškai nusipelno didžiausių pagyrų - be galo skani, išsiskirianti natūraliu skoniu, o natūralus dūmas leidžia išlaikyti subtilias skonines savybes. Nustebinkite tiek save, tiek svečius, nes ši file tinka gurmaniškiems patiekalams, su įvairiais sūriais ir salotomis.
- 80 g "Kitchen me" sūdytos-parūkytos antienos file;
- 6 vnt. kruasanų;
- ~30 g sultenės salotų arba kitų mėgstamų salotų;
- 12 griežinėlių pomidorų;
padažui:
- 3 v.š. majonezo;
- 3 v.š. grietinės;
- 1 a.š. Dižono garstyčių;
- žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų;
- druskos;
- Kruasanus perpjaukite išilgai ir patepkite paruoštu padažu.
- Dėkite po 2 pomidoro griežinėlius, sultenės salotas, išdėliokite antienos file ir uždenkite kruasano pusele.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą