Vienas didelis karštas sumuštinis ;))) O iš tikrųjų tai šauni idėja jūsų pusryčių stalui.
- prancūziško batono (~45 cm ilgio);
- 4 kiaušinių;
- didelės saujos pjaustytų svogūnų laiškų;
- žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų;
- 3 dešrelių;
- 100 g fermentinio sūrio;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Dubenyje išplakite kiaušinius, suberkite svogūnų laiškus, krapus, smulkiai pjaustytas dešreles, tarkuotą fermentinį sūrį, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
- Imkite prancūzišką batoną ir įpjaukite įpjaukite viršų, palikdami "bortelius", išimkite minkštimą šiek tiek jo palikdami. Sudėkite paruoštą įdarą.
- Batoną dėkite į kepimo skardą ištiestą kepimo popieriumi ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 min. Išimkite iš orkaitės, palikite 5 min., kad sutvirtėtų ir supjaustykite riekelėmis.
Skanaus ;)
p.s. dešreles galite pakeisti kepta šonine, rūkyta vištiena ar mėgstamu kumpeliu.
"www.homecookingadventure.com"
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą