Labai skanus marinatas - šiek tiek saldžiarūgštis ir aštrus, bus puikus užkandis ant jūsų stalo.
- 500 g "Lapino puotos" šviežių ančiukų kakliukų;
- 4 v.š. sojos padažo;
- 1 v.š. žuvies padažo;
- 1 v.š. balto vyno acto;
- 1 v.š. rudojo cukraus;
- 2 skiltelių česnako;
- žiupsnelio grūstų aitriųjų paprikų;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Marinatui skirtus ingridientus sumaišykite dubenėlyje ir sudėkite nuvalytus anties kakliukus.
- Marinuokite šaldytuve 1-2val. arba palikite per naktį.
- Dėkite kakliukus į kepimo skardą ištiestą kepimo popieriumi ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą