Individualias porcijas paruošti patogu, nes kiekvienam gali įdėti būtent tuos ingridientus, kuriuos jis labiausiai mėgsta :)
2 porcijoms:
- 200 g "Lapino puotos" šviežios triušienos juosmeninės file dalies;
- 100 g ryžių;
- 8 vyšninių pomidorų;
- 8 šviežių krevečių;
- kelios šakelės šviežių bazilikų;
- žiupsnelio grūstų čili paprikų;
- 1 v.š. alyvuogių aliejaus;
- 1 v.š. baltojo vyno acto;
- 1 a.š. medaus;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Pasūdytame vandenyje išvirkite ryžius.
- Triušieną supjaustykite nedideliais vienodo dydžio gabalėliais, pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais.
- Dubenėlyje sumaišykite alyvuogių aliejų, actą, medų, čili paprikas, pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais.
- Imkite dvigubą folijos lapą. Dėkite dalį išvirtų ryžių, triušienos gabalėlius, per pusę perpjautus 4 pomidoriukus, 4 krevetes, uždėkite keletą šviežių bazilikų lapelių ir užpilkite padažo. Kruopščiai užlenkite folijos kraštus,
- Tokiu pat eiliškumu paruoškite antrą porciją.
- Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 min.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą