Neįtikėtinai sultingi kepsniai gaunasi, mėsytė tiesiog tipsta burnoje. Ir nesugaišite daug laiko paruošti be galo skanų patiekalą :)
- 350 g "Kitchen me" antienos file "Tradicinių" pjausnių;
- 12 šviežių nedidelių bulvyčių;
- 2 pomidorų;
- 200 g šparaginių pupelių;
- alyvuogių aliejaus;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Į kepimo skardą sudėkite išilgai perpjautas bulvytes, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, permaišykite ir pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę kepti 15 min.
- Išimkite skardą iš orkaitės, į kraštus paskirstykite bulves, išdėliokite šparagines pupeles ir per vidurį sudėkite antienos pjausnius. Kepkite 15-20 min. Likus apie iki kepimo pabaigos 10 min., sudėkite į keturias dalis supjaustytus pomidorus.
- Salotas galite apšlakstyti citrinos sultimis.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą