2016 m. liepos 21 d., ketvirtadienis

ORKAITĖJE KEPTI ANTIENOS FILE PJAUSNIAI SU DARŽOVĖMIS

Neįtikėtinai sultingi kepsniai gaunasi, mėsytė tiesiog tipsta burnoje. Ir nesugaišite daug laiko paruošti be galo skanų patiekalą :)

  • 350 g "Kitchen me" antienos file "Tradicinių" pjausnių;
  • 12 šviežių nedidelių bulvyčių;
  • 2 pomidorų;
  • 200 g šparaginių pupelių;
  • alyvuogių aliejaus;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Į kepimo skardą sudėkite išilgai perpjautas bulvytes, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, permaišykite ir pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę kepti 15 min.
  2. Išimkite skardą iš orkaitės, į kraštus paskirstykite bulves, išdėliokite šparagines pupeles ir per vidurį sudėkite antienos pjausnius. Kepkite 15-20 min. Likus apie iki kepimo pabaigos 10 min., sudėkite į keturias dalis supjaustytus pomidorus.
  3. Salotas galite apšlakstyti citrinos sultimis.
Skanaus ;)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą