- 350 g "Kitchen me" antienos file "Tradicinių" pjausnių;
- 2 apvalių tortilijų;
- 0,5 ilgo žaliojo agurko;
- 2 saujelių pjaustytų svogūnų laiškų;
- 1 v.š. sojos padažo;
- 1 v.š. baltojo vyno acto;
- 2 v.š. saldžiarūgščio čili padažo (naudojau naminį čili padažą);
- druskos;
- Tortilijas iš abiejų pusių apskrudinkite sausoje keptuvėje ir atidėkite į šalį.
- Į dubenį sudėkite svogūnų laiškus, supilkite sojos padažą, actą, čili padažą, įberkite žiupsnelį druskos ir viską gerai išmaišykite.
- Daržovių skustuku "skuskite" agurką plonomis riekelėmis ir sudėkite į paruoštą marintą bei išmaišykite.
- Į įkaitintą keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus ir dėkite antienos kepsnius. Kepkite iš abiejų pusių viso apie 5 min. Tuomet perdėkite į lėkštę, uždekite folija ir leiskite 5 min. pastovėti šiltai.
- Lėkštėje išdėliokite pjaustytą tortiliją, keptus pjausnius ir agurkų salotas.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą