Eilinius pusryčius verta pakeisti šiek tiek šventiškesniais, nors tam reikia viso labo visai nedaug. Kaip antai, kokybiškas paštetas, šiek tiek daržovių, traškios šoninės ir jūsų sumuštinis vertas geriausių liaupsių :)
- 150 g "Lapino puotos" žąsienos pašteto;
- 4 riekelių šaltai rūkytų kiaulienos šoninės juostelių;
- 6 riekelių mėgstamo batono;
- 3 didelių pievagrybių;
- 1-2 konservuotų agurkėlių;
- saujelės mėgstamų salotų (naudojau sultenes);
- druskos;
- Šoninės juosteles apskrudinkite gerai įkaitintoje sausoje keptuvėje ir padėkite ant popierinio virtuvinio rankšluoščio, kad susigertų riebalų perteklius.
- Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir apskrudinkite iš abiejų. Prieš baigiant kepti, užberkite šiek tiek druskos.
- Ant paskrudintų batono riekelių užtepkite žąsienos pašteto, dėkite salotos lapelius, agurko, pievagrybių griežinėlius ir pasmulkintos šoninės gabalėlių.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą