2016 m. rugsėjo 21 d., trečiadienis

SALOTOS SU PIKANTIŠKA ANTIENA

Tobulos salotos su burnoje tirpstančiais antienos gabalėliais. Paprasčiau ir nebūna :)


  •  350 g "Kitchen me" antienos file "Pikantiški" pjausnių;
  • 100 g špinatų su grąžgarstėmis;
  • 120 g mocarelos rutuliukų;
  • 100 g vyšninių pomidorų;
  • šlakelio tiršto modenos balzaminio acto;
  • šlakelio alyvuogių aliejaus;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Į įkaitintą keptuvę be aliejaus sudėkite antienos pjausnius ir  apskrudinkite iš abiejų pusių. Padėkite šiltai pastovėti keletą minučių.
  2. Lėkštėje išdėliokite salotas, ant viršaus dėkite perpjautus pomidoriukus, išdėliokite mocarelos rutuliukus, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, užpilkite balzaminio acto, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir ant viršaus dėkite supjaustytus antienos gabalėlius.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą