Tobulos salotos su burnoje tirpstančiais antienos gabalėliais. Paprasčiau ir nebūna :)
- 350 g "Kitchen me" antienos file "Pikantiški" pjausnių;
- 100 g špinatų su grąžgarstėmis;
- 120 g mocarelos rutuliukų;
- 100 g vyšninių pomidorų;
- šlakelio tiršto modenos balzaminio acto;
- šlakelio alyvuogių aliejaus;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Į įkaitintą keptuvę be aliejaus sudėkite antienos pjausnius ir apskrudinkite iš abiejų pusių. Padėkite šiltai pastovėti keletą minučių.
- Lėkštėje išdėliokite salotas, ant viršaus dėkite perpjautus pomidoriukus, išdėliokite mocarelos rutuliukus, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, užpilkite balzaminio acto, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir ant viršaus dėkite supjaustytus antienos gabalėlius.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą