Antienos file pjausniai parduodami paruošti iš karto gaminti, kas yra itin patogu skubantiems :) Tereikia tik pasirinkti garnyrą ir Jūsų namiškiai liks pilnai patenkinti patiektu patiekalu.
- 350 g "Kitchen me" antienos file "Žolelių" pjausnių";
- 100 g spageti makaronų;
- 1 svogūno;
- 2 skiltelių česnako;
- 1 ančiuvių file;
- 1 didesnio pomidoro;
- 1,5 v.š. balzamiko acto;
- žiupsnelio grūstų čili paprikų;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Spageti makaronus virkite pasūdytame vandenyje.
- Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus, sudėkite smulkiai pjaustytą ančiuvio file ir pakepkite, kol file pradės tirpti. Tuomet dėkite smulkiais kubeliais pjaustytą svogūną ir kepkite, kol jis suminkštės. Suberkite smulkiai supjaustytas česnako skilteles ir kai tik česnakas paskleis savo aromatą, berkite kubeliais pjaustytą pomidorą, supilkite balzamiko actą, pagal skonį įberkite čili paprikų, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską troškinti tol, kol pomidoras išsileis ir gausis padažas. Tada dėkite išvirtus makaronus, įpildami šiek tiek makaronų nuoviro bei gerai išmaišykite.
- Antienos file pjausnius apkepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Perdėkite į lėkštę, uždenkite folija ir palikite šiltai pastovėti apie 5 min.
- Viską serviruokite lėkštėje.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą