2016 m. lapkričio 17 d., ketvirtadienis

ŠILTOS SALOTOS SU TRIUŠIENOS JUOSTELĖMIS

Šiltos salotos iškeptos vienoje skardoje - greitai ir skaniai :) Ir daržoves galite padėlioti pagal savo skonį.


  •  200 g "Lapino puotos" švž. triušienos juosmeninės dalies file;
  • 30 g džiūvėsėlių;
  • 10 g tarkuoto parmezano;
  • 1 kiaušinio;
  • 1 raudonosios paprikos;
  • 1 svogūno;
  • 2 pomidorų;
  • 150 g brokolių;
  • 0,5 a.š. kajeno pipirų;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  • alyvuogių aliejaus;
  • saujelės pjaustytų aisbergo salotų;
  1. Dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius, parmezano sūrį, įberkite žiupsnelį druskos ir maltų juodųjų pipirų. Kitame dubenyje išplakite kiaušinį.
  2. Nuo triušienos file nupjaustykite plėveles. Merkite į kiaušinio plakinį, apvoliokite džiūvėsėlių mišinyje ir dėkite į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi.
  3. Kepimo skardoje eilėmis išdėliokite juostelėmis supjaustytą papriką, kubeliais - svogūną, žiedynėliais išskirstytą brokolį. Daržovės apibarstykite kajeno pipirais, druska, maltais juodaisiais pipirais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-30 min.
  4. Į lėkštės vidurį dėkite pjaustytas aisbergo salotas, aplinkui išdėliokite keptas daržoves, triušienos file ir užpilkite susidariusiu padažu.
Skanaus ;) 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą