Šiltos salotos iškeptos vienoje skardoje - greitai ir skaniai :) Ir daržoves galite padėlioti pagal savo skonį.
- 200 g "Lapino puotos" švž. triušienos juosmeninės dalies file;
- 30 g džiūvėsėlių;
- 10 g tarkuoto parmezano;
- 1 kiaušinio;
- 1 raudonosios paprikos;
- 1 svogūno;
- 2 pomidorų;
- 150 g brokolių;
- 0,5 a.š. kajeno pipirų;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- alyvuogių aliejaus;
- saujelės pjaustytų aisbergo salotų;
- Dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius, parmezano sūrį, įberkite žiupsnelį druskos ir maltų juodųjų pipirų. Kitame dubenyje išplakite kiaušinį.
- Nuo triušienos file nupjaustykite plėveles. Merkite į kiaušinio plakinį, apvoliokite džiūvėsėlių mišinyje ir dėkite į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi.
- Kepimo skardoje eilėmis išdėliokite juostelėmis supjaustytą papriką, kubeliais - svogūną, žiedynėliais išskirstytą brokolį. Daržovės apibarstykite kajeno pipirais, druska, maltais juodaisiais pipirais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-30 min.
- Į lėkštės vidurį dėkite pjaustytas aisbergo salotas, aplinkui išdėliokite keptas daržoves, triušienos file ir užpilkite susidariusiu padažu.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą