2016 m. lapkričio 13 d., sekmadienis

KEPTA ANTIENA SU RYŽIAIS IR ŠPINATAIS

Toks paprastas ir labai skanus patiekaliukas, kuriam nesugaišite daug laiko. Antieną galite pakeisti vištienos krūtinėle ar kumpelių mėsa, labai tiks ir triušiena.


padažui:
  • 6 v.š. sojos padažo;
  • 1 v.š. rudojo cukraus;
  • 1 v.š. sezamų aliejaus;
  • 0,5 a.š. kajeno pipirų;
  • 0,5 a.š. malto imbiero;
  • 0,5 a.š. malto kumino;
  • pagal skonį citrinos sulčių;
  1. Dubenėlyje sumaišykite visus padažui išvardintus ingridientus.
  2. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite griežinėliais pjaustytas morkas, pakepkite porą minučių. 
  3. Tuomet kepti suberkite smulkiai supjaustytas česnako skilteles ir kai tik pasklis aromatas, dėkite antienos mėsytę. Troškinkite apie 10-15 min.
  4. Dėkite virtus ryžius, supilkite padažą, pagreitinkite ugnį ir maišant kepkite, kol padažas išgaruos. 
  5. Išjunkite ugnį, suberkite svogūnų laiškus, špinatus ir permaišykite. 
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...