2 mėsainiams:
- 300 g šviežių sausai brandintų jautienos maltinių (naudojau "Kitchen me");
- šiek tiek teriyaki padažo;
- maltų juodųjų pipirų;
- 2 bandelių mėsainiams;
- salotų, pomidorų riekelių;
- 2 sūrio riekelių;
- gabalėlio mėlynojo svogūno;
- 1 v.š. baltojo vyno acto;
- žiupsnelio cukraus, druskos;
- keptų svogūnų dribsnių (nebūtinai);
padažui:
- 1,5 v.š. majonezo;
- 1 v.š. natūralaus jogurto;
- 1 išspaustos skiltelės;
- žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų;
- Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, sudėkite į dubenį, užpilkite actu, įberkite cukraus, druskos, išmaišykite ir atidėkite į šalį.
- Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus, dėkite jautienos maltinį ir patepkite teriyaki padažu, apverskite, kai apskrus viena pusė, tuomet vėl patepkite padažu, užberkite maltų pipirų, uždėkite sūrio riekeles ir kepkite tol, kol maltinis apskrus ir sūris išsilydys.
- Bandeles patepkite paruoštu padažu, užbarstykite keptų svogūnų dribsnių, dėkite iškeptą maltinį, pomidoro riekelę, marinuotą mėlynąjį svogūną, salotą ir uždenkite padažu patepta bandelės pusele.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą