2017 m. vasario 16 d., ketvirtadienis

CHIA PUDINGAS

Sveikiems, sotiems ir energingiems pusryčiams pasiruoškite chia pudingo. Sumaišysite vakare ir ryte galėsite skanauti. Papildomus ingridientus rinkitės pagal savo skonį. Improvizacijų čia labai daug :)


  • 200 ml migdolų pieno (arba kito augalinio pieno);
  • 3 v.š. chia sėklų;
  • 1 a.š. medaus (arba agavų ar klevų sirupo);
  • pasirinktinai mėgstamų vaisių ir riešutų (naudojau mandarinus, kivi, goji uogas ir bertoletijų riešutus);
  1. Imkite užsukamą stiklainiuką, supilkite migdolų pieną, chia sėklas, medų ir gerai išmaišykite. Po 5 min. dar kartą gerai išmaišykite, užsukite dangtelį ir dėkite į šaldytuvą 3-4 val., o geriausiai palikite per naktį.
  2. Paruoštą pudingą dėkite į dubenėlį, šalia išdėliokite vaisius ir riešutus.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą