Čia greiti ir dar nenusibodę kepsneliai. Esu kepusi su vištiena (receptus rasite čia ir čia), o šį kartą išbandžiau su triušiena. Gavosi minkštučiai ir sultingi, todėl drąsiai rekomenduoju :)
4 porcijoms:
- 500 g triušienos mėsos (naudojau "Lapino puotos");
- 2 v.š. krakmolo;
- 2 v.š. majonezo;
- 1 kiaušinio;
- 1 a.š. maltos raudonosios paprikos;
- 0,5 a.š. malto kumino;
- 1 a.š. džiovinto raudonėlio;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Dubenyje išplakite kiaušinį, majonezą, krakmolą. Sudėkite išvardintus prieskonius.
- Triušienos mėsą supjaustykite smulkiais gabalėliais ir sudėkite į dubenį. Viską gerai išmaišykite ir palikite pastovėti apie 1 val.
- Kepkite kepsnelius ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
- Pateikite su mėgstamu garnyru.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą