2017 m. vasario 5 d., sekmadienis

AVIŽINIŲ DRIBSNIŲ BLYNELIAI SU BANANAIS

Pasmaližiaukime šį kartą sveikiau ir vietoj įprastinių miltų naudokite avižinius dribsnius. Turiu pasakyti, kad labai skanūs ir sotūs :)


 7 blyneliams:

  • 60 g avižinių dribsnių;
  • 4 kiaušinių;
  • 2 bananų;
  • 2 v.š. aliejaus ar sviesto (naudojau ghee sviestą);
  • 0,5 a.š. kepimo miltelių;
  • mėgstamų uogų, vaisių, skysto medaus ar klevų, agavų sirupo;
  1. Avižinius dribsnius blenderyje sumalkite iki miltų ir suberkite į dubenį.
  2. Tada sudėkite nuluptus bananus, įmuškite kiaušinius ir vėl viską sumalkite. 
  3. Gautą masę supilkite į dubenį, suberkite kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite ir iškepkite blynelius (dėjau po 3 v.š. masės).
  4. Blynelius pagardinkite mėgstamomis uogomis, vaisiais ir apšlakstykite medumi, klevų ar agavo sirupu.
Skanaus ;)

p.s. galite blyneliams skirtus visus ingridientus sudėti į blenderį ir viską sumalti iš karto.
p.s.s. pirmas blynelis buvo suvalgytas iš karto, todėl jo foto nėra :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą