2017 m. birželio 25 d., sekmadienis

JAUTIENOS STEIKAS SU AŠTRIUOJU PADAŽU

Padažas tikras atradimas, ypač mėgstantiems aštrumą ir kuris tiks prie įvairių mėsos patiekalų.


2 porcijoms:
  • 2*220g jautienos didkepsnio (naudojau "Kitchen me");
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  • 250 g vyšninių pomidorų;
padažui:
  • 2 dideli žiupsneliai pjaustytų petražolių;
  • 1 jelapeno paprikos;
  • nedidelis gabalėlis raudonosios paprikos;
  • 2 skiltelių česnako;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  • alyvuogių aliejaus;
  1. Įkaitinkite šlakelį aliejaus keptuvėje, dėkite jautieną ir kepkite iš abiejų pusių po keletą minučių. Dėkite ant folijos, iš abiejų pusių pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, susukite ir palikite šiltai pastovėti apie 5 min.
  2. Į blenderį sudėkite petražoles, pasmulkintą jelapeną, papriką, česnaką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, įpilkite aliejaus ir malkite iki norimo smulkumo (aliejaus kiekį reguliuokite pagal norimą padažo tirštumą).
  3. Vyšninius pomidoriukus trumpai apkepkite keptuvėje.
  4. Kepsnį patiekite su padažu ir pomidorais.

Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą