2018 m. kovo 11 d., sekmadienis

SUMUŠTINIAI SU SŪDYTA LAŠIŠA

Šie sumuštiniai puikiai tiks pusryčių stalui ir užkandžių vakarėliui. Naudojau sūdytą upėtakį, bet jūs drąsiai galite keisti lašiša, bus tikrai labai skanu :)


  • 1 čiabatos arba prancūziškos duonelės;
  • ~200 g sūdytos lašišos;
  • 1 avokado;
  • gabalėlio ilgojo agurko;
  • 5-6 ridikėlių;
  • gabalėlio mėlynojo svogūno;
  • natūralaus tepamo sūrelio;
  1. Čiabatos duonelę supjaustykite riekelėmis (galite apšlakstyti alyvuogių aliejumi), sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol gražiai apskrus.
  2. Lėkštėje išdėliokite griežinėliais supjaustytą lašišą, avokadą (apšlakstykite citrinos sultimis, kad nepajuoduotų), agurką, ridikėlius, mėlynąjį svogūną.
  3. Imkite čiabatos riekelę, tepkite sūrelį ir dėliokite ingridientus pagal savo skonį.
Skanaus ;)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą