2018 m. gegužės 3 d., ketvirtadienis

KEPTOS MĖSINGOS TRIUŠIENOS DEŠRELĖS SU ŠONINE IR DARŽOVĖMIS

Grilio sezonas jau tikrai pas daugelį pradėtas, todėl idėjos visuomet praverčia. Kartais idėja gali būti visai paprasta, bet puikaus skonio visuomet pridės dūmo kvapas :)

  • 350 g mėsingų triušienos dešrelių (14 vnt.);
  • 14 vnt. šaltai rūkytos kiaulienos šoninės griežinėlių;
  • 14 vnt. medinių iešmelių;
  • daržovės pasirinktinai: paprika, pievagrybiai, kukurūzų burbuolės ir pan.;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų, raudonosios paprikos miltelių ir šlakelio aliejaus;
  1. Medinius iešmelius būtinai pamerkite į šaltą vandenį bent 30 minučių.
  2. Ant išmirkinto iešmelio maukite triušienos dešrelę ir apsukite šonine. 
  3. Daržoves pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, raudonosios paprikos milteliais ir apšlakstykite aliejumi.
  4. Kepkite ant griliaus, kol ir dešrelės, ir daržovės gražiai apskrus.
Skanaus ;)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą