2018 m. liepos 27 d., penktadienis

NAMINIAI MĖSAINIAI SU JAUTIENA

Pripažinkite, kad valgyti pasigamintus savo naminius mėsainius yra gėris :) Dūmo kvapas, mėgstami ingridientai, puiki kompanija - kas gali būti geriau.


6 mėsainiams:

  • 6 vnt. (po 150g) sausai brandintų jautienos maltinių;
  • 6 a.š. maltos raudonosios paprikos;
  • dižono garstyčių aptepimui;
  • druskos;
  • 6 vnt. mėsainių bandelių;
  • 6 vnt. lydyto sūrio lapelių;
  • salotų lapų, agurkų, pomidorų;
  • mėgstamų padažų;
  1. Kiekvieną jautienos maltinį nusausinkite virtuviniu rankšluoščiu.
  2. Iš abiejų pusių apibarstykite malta paprika, aptepkite garstyčiomis. Kepkite ant grotelių po keletą minučių ir abiejų pusių. Kepimo pabaigoje pagardinkite druska.
  3. Bandeles taip apskrudinkite, tuomet patepkite padažu, dėkite salotos lapų, sūrio, uždenkite kita bandelės pusele ir mėgaukitės su daržovėmis.
Skanaus ;)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą