Virta kiaušinienė - kažkas ne kasdieniško ar ne? :) Tikrai labai skanu ir kas be ko, sotu. Nenustebkite, kai išiminėsite iš maišelio, kad daug skysčio - jis nuo mocarelos sūrio, todėl jei norėsis tvirtesnės kiaušinienės, gaminkite su fermentiniu sūriu.
2-3 porcijoms:
- 6 kiaušinių;
- 1 nedidelės raudonosios paprikos;
- 2 nedidelių svogūnėlių;
- 150 g "Kitchen me" karštai rūkytų antienos dešrelių;
- 125 g mocarelos sūrio rutuliukų;
- saujelės pjaustytų svogūnų laiškų;
- druskos, juodųjų maltų pipirų;
- tvirto užsegamo maišelio;
- Į maišelį įmuškite kiaušinius, sudėkite smulkiai pjaustytą papriką, svogūnėlius, antienos dešreles, dėkite į kelias dalis pasmulkintus mocarelos rutuliukus, suberkite svogūnų laiškus, pagardinkite druska, juodais maltaisiais pipirais, užsekite maišelį ir ranka "pagniaužykite", kol viskas susimaišys.
- Tuomet gilioje keptuvėje arba plačiame puode užvirkite vandenį. Dėkite maišelį su paruoštu turiniu ir virkite ant vidutinės ugnies 15-20 min. arba tol, kol kiaušinienė bus tvirta. Per tą laiką kelis kartus apverskite maišelį.
- Patiekite su mėgstamomis daržovėmis.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą