2018 m. liepos 10 d., antradienis

VIRTA KIAUŠINIENĖ SU DARŽOVĖMIS IR DEŠRELĖMIS

Virta kiaušinienė - kažkas ne kasdieniško ar ne? :) Tikrai labai skanu ir kas be ko, sotu. Nenustebkite, kai išiminėsite iš maišelio, kad daug skysčio - jis nuo mocarelos sūrio, todėl jei norėsis tvirtesnės kiaušinienės, gaminkite su fermentiniu sūriu.


2-3 porcijoms:
  • 6 kiaušinių;
  • 1 nedidelės raudonosios paprikos;
  • 2 nedidelių svogūnėlių;
  • 150 g "Kitchen me" karštai rūkytų antienos dešrelių;
  • 125 g mocarelos sūrio rutuliukų;
  • saujelės pjaustytų svogūnų laiškų;
  • druskos, juodųjų maltų pipirų;
  • tvirto užsegamo maišelio;
  1. Į maišelį įmuškite kiaušinius, sudėkite smulkiai pjaustytą papriką, svogūnėlius, antienos dešreles, dėkite į kelias dalis pasmulkintus mocarelos rutuliukus, suberkite svogūnų laiškus, pagardinkite druska, juodais maltaisiais pipirais, užsekite maišelį ir ranka "pagniaužykite", kol viskas susimaišys.
  2. Tuomet gilioje keptuvėje arba plačiame puode užvirkite vandenį. Dėkite maišelį su paruoštu turiniu ir virkite ant vidutinės ugnies 15-20 min. arba tol, kol kiaušinienė bus tvirta. Per tą laiką kelis kartus apverskite maišelį.
  3. Patiekite su mėgstamomis daržovėmis.
Skanaus ;)





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą