2018 m. spalio 7 d., sekmadienis

ORKAITĖJE KEPTOS ANTIENOS KULŠELĖS SU DARŽOVĖMIS

Be ilgų marinavimų lengvai paruošite šį patiekalą. Su nuostabiu daržovių garnyru ir be galo gardžiu susidariusiu padažu :)


 4 porcijoms:
  • 4 vnt. "Kitchen me" antienos kulšelių;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  • 1 a.š. maltos raudonosios paprikos;
  • 1 didelės raudonosios paprikos;
  • 1 didelio mėlynojo svogūno;
  • 240g smulkintų konservuotų pomidorų;
  • 2 skiltelių česnakų;
  • 4 vidutinio dydžio bulvių;
  • 1 l vištienos sultinio;
  1. Antienos kulšeles iš abiejų pusių apibarstykite druska, maltais juodaisiais pipirais ir malta paprika. Dėkite į aliejumi pateptą gilesnę kepimo skardą kulšeles ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~20 min.
  2. Tuomet išimkite kulšeles, supilkite konservuotus pomidorus, dėkite stambiai supjaustytą papriką, pusžiedžiais - svogūną, griežinėliais - bulves, išspauskite česnako skilteles, supilkite vištienos sultinį, viską gerai išmaišykite. Ant viršaus sudėkite antienos kulšeles ir kepkite dar ~40 min.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą