2018 m. lapkričio 13 d., antradienis

ANTIENOS KEPSNELIAI SU RŪKYTA PAPRIKA

Čia jau kaip ir klasikinis vištienos kepsnelių patiekalas, tik pakeista į antieną ir pridėta mėgstamų prieskonių :)


4-6 porcijos:

  • 640 g "Lapino puotos" ančių kulšelių mėsos;
  • 2 kiaušinių;
  • 3 v.š. krakmolo;
  • 3 v.š. majonezo;
  • 1 a.š. rūkytos paprikos;
  • 1 a.š. maltos raudonosios paprikos;
  • 0,5 a.š. džiovintų krapų;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Į dubenį įmuškite kiaušinius, sudėkite krakmolą, majonezą, prieskonius ir viską gerai išmaišykite.
  2. Tuomet dėkite antienos mėsą, jei reikia pasmulkinkit(kuo smulkesni gabaliukai, tuo geriau) ir viską išmaišykite.
  3. Palikite pastovėti 10-15 min.
  4. Kepkite norimo dydžio blynelius ant nestiprios ugnies įkaitintos keptuvės su šlakeliu aliejaus.
  5. Patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą