2019 m. sausio 20 d., sekmadienis

SŪRIU UŽKEPTOS TORTILIJOS SU TUNU

Ar ruošite šias tortilijas savaitgalio pusryčiams, ar vaišinsite svečius - jūsų pasirinkimas. Tik žinokite, kad jos skanios tiek šiltos, tiek atvėsusios. Svarbiausia, kad įdaras nebūtų per skystas ir tortilijos nepermirktų.


8 vnt.:
  • 8 vnt. mažesnių tortilijų;
  • 2 skardinių konservuoto tuno aliejuje (224 g gryno svorio);
  • 1 mėlynojo svogūno;
  • 140 g konservuotų kukurūzų;
  • 1-2 vnt. marinuotų agurkų;
  • 2-3 v.š. majonezo;
  • ~100 g tarkuoto fermentinio sūrio;
  • žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų;
  • maltų juodųjų pipirų;
  1. Į dubenį sudėkite per sietelį nuvarvintą tuną, smulkiais kubeliais pjaustytą svogūną ir marinuotą agurką, suberkite kukurūzus, įdėkite majonezą, daugiau nei pusę tarkuoto fermentinio sūrio, pjaustytus krapus, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
  2. Paruoštą įdarą padalinkite ant tortilijų ir susukite.
  3. Tortilijas sudėkite į kepimo indą išklotą kepimo popieriumi, ant viršaus užberkite likusį tarkuotą fermentinį sūrį ir kepkite 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol. kol sūris išsilydys ir tortilijos gražiai apskrus.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą