2019 m. gruodžio 15 d., sekmadienis

TROŠKINYS SU ANTIENA IR KOKOSŲ PIENU

Troškiniai labai greitai paruošiami, maloniai šildo ir sočiai pamaitinate visą šeimyną :)


4 porcijoms:
  • 10 nedidelių bulvių;
  • 1 raudonosios paprikos;
  • nedidelio gabalėlio poro;
  • 340 g "Lapino puotos" antienos kulšelių mėsos;
  • 1 a.š. raudonosios paprikos;
  • 1 a.š. džiovinto mairūno;
  • 1 a.š. džiovinto česnako;
  • maltų juodųjų pipirų;
  • 1 kubelio vištienos sultinio;
  • šlakelio karšto vandens;
  • 400 ml kokosų pieno;
  1. Į troškinimo indą sudėkite kubeliais pjaustytas bulves, papriką, griežinėliais - porą. Dėkite antienos gabalėlius (jei reikia pasmulkinkite), suberkite visus prieskonius. Įpilkite vandens, kad vos apsemtų dugną.
  2. Viską gerai išmaišykite ir kepkite 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min. Tuomet supilkite kokosų pieną, išmaišykite ir dar kepkite 15-20 min. arba tol, kol viskas iškeps.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą