2014 m. kovo 9 d., sekmadienis

CUKINIJŲ BLYNELIAI SU PARMEZANO SŪRIU

Buvo be galo skanu pasilepinti šiais blyneliais - minkštučiai, lengvučiai ir malonios tekstūros.

  • 1 cukinijos (260g);
  • 1 kiaušinio;
  • 30g parmezano sūrio (tinka Džiugas ar kitas kietas sūris);
  • 2 v.š. miltų;
  • žiupsnelis šv.krapų;
  • druskos ir juodųjų pipirų;
1. Cukiniją sutarkuokite per burokinę tarką ir nuspauskite vandens perteklių. Sumaišykite su plaktu kiaušiniu, miltais, tarkuotu sūriu, krapais ir pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais.
2. Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių kol gražiai apskrus ir bus iškepę.
Skanaus ;)


receptas iš fb puslapio "Valgau be sąžinės graužimo"

6 komentarai: