2014 m. gegužės 26 d., pirmadienis

UŽTEPĖLĖ SU RŪKYTA SKUMBRE IR IKRAIS

Tikrai geras variantas paįvairinti Jūsų užkandžių stalą, ypač tiems, kurie mėgsta žuvį ;)

  • 260g karštai rūkytos skumbrės;
  • 2 a.š. raudonųjų ikrų;
  • 2 a.š. juodųjų ikrų;
  • 2 v.š. natūralaus jogurto;
  • žiupsnelio šv.krapų ir česnako laiškų;
  • citrinos sulčių;
  • juodųjų pipirų;
1. Išdarinėkite skumbrę, paskirstykite mažais gabalėliais. Sudėkite ikrus, jogurtą, krapus, česnako laiškus, pagardinkite juodaisiais pipirais ir pagal skonį įpilkite citrinos sulčių. Patiekite ant skrebučio.
p.s. galime papildomai įdėti philadelfijos sūrio.
Skanaus ;)


adaptuota pagal knygą "Virtuvės ekspresas" ir interneto receptus

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą