2015 m. kovo 29 d., sekmadienis

SALOTOS STIKLAINĖLYJE

Šias salotas labai patogu neštis į darbą. Nereikia atskiro indelio padažui, daržovės nesumirksta ir salotos lieka išvaizdžios. Telieka susidėti į lėkštę, išmaišyti ir mėgautis :)


1 porcijai:

  • 1 pomidoro;
  • saujelės išvirtų šparaginių pupelių;
  • 1 virtos bulvės su lupena;
  • 1 virto kiaušinio;
  • saujelės avinžirnių (konservuotų arba virtų);

padažui:

  • 2 v.š. alyvuogių aliejaus;
  • 1 v.š. balto vyno acto (arba citrinos sulčių);
  • 1 a.š. Dižono garstyčių;
  • 1 a.š. medaus;
  • druskos, juodųjų pipirų;
1. Dubenėlyje išmaišykite padažui skirtus ingridientus.
2. Imkite stiklainį, supilkite padažą, dėkite stambiai supjaustytą pomidorą, šparagines pupeles, stambiai pjaustytą kiaušinį ir ant viršaus užberkite avinžirnių. 
Štai ir viskas - skanaus ;)


"The Domestic Geek"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą