Šias salotas labai patogu neštis į darbą. Nereikia atskiro indelio padažui, daržovės nesumirksta ir salotos lieka išvaizdžios. Telieka susidėti į lėkštę, išmaišyti ir mėgautis :)
1 porcijai:
- 1 pomidoro;
- saujelės išvirtų šparaginių pupelių;
- 1 virtos bulvės su lupena;
- 1 virto kiaušinio;
- saujelės avinžirnių (konservuotų arba virtų);
padažui:
- 2 v.š. alyvuogių aliejaus;
- 1 v.š. balto vyno acto (arba citrinos sulčių);
- 1 a.š. Dižono garstyčių;
- 1 a.š. medaus;
- druskos, juodųjų pipirų;
1. Dubenėlyje išmaišykite padažui skirtus ingridientus.
2. Imkite stiklainį, supilkite padažą, dėkite stambiai supjaustytą pomidorą, šparagines pupeles, stambiai pjaustytą kiaušinį ir ant viršaus užberkite avinžirnių.
Štai ir viskas - skanaus ;)
"The Domestic Geek"
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą