Ieškote užkandžio artėjančiam pasisėdėjimui su draugais? Aštrias moliūgų sėklas paruošite lengvai ir greitai. Be to, užkandis universalus, nes tinka ir prie vyno, ir prie alaus.
- 100 g "Arimex" moliūgų sėklų;
- 1 v.š. alyvuogių aliejaus;
- 0,5 a.š. druskos;
- 0,5 a.š. kajeno pipirų;
- Moliūgų sėklas sudėkite į įkaitintą keptuvę be aliejaus. Kai sėklos pradės "sproginėti", sumažinkite ugnį ir maišant kepkite tol, kol jos gražiai apskrus. Sudėkite sėklas į dubenėlį.
- Į tą pačią keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite druską, kajeno pipirus, išmaišykite ir suberkite skrudintas moliūgų sėklas. Išmaišykite, kad viskas pasidengtų prieskoniais.
- Ant virtuvinio popierinio suberkite sėklas, kad susigertų aliejaus perteklius ir palaukite, kol visiškai atvės.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą