2016 m. kovo 30 d., trečiadienis

AŠTRIOS MOLIŪGŲ SĖKLOS

Ieškote užkandžio artėjančiam pasisėdėjimui su draugais? Aštrias moliūgų sėklas paruošite lengvai ir greitai. Be to, užkandis universalus, nes tinka ir prie vyno, ir prie alaus.


  1. Moliūgų sėklas sudėkite į įkaitintą keptuvę be aliejaus. Kai sėklos pradės "sproginėti", sumažinkite ugnį ir maišant kepkite tol, kol jos gražiai apskrus. Sudėkite sėklas į dubenėlį.
  2. Į tą pačią keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite druską, kajeno pipirus, išmaišykite ir suberkite skrudintas moliūgų sėklas. Išmaišykite, kad viskas pasidengtų prieskoniais.
  3. Ant virtuvinio popierinio suberkite sėklas, kad susigertų aliejaus perteklius ir palaukite, kol visiškai atvės.
Skanaus ;) 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...