2016 m. kovo 9 d., trečiadienis

MAKARONAI ĮDARYTI TRIUŠIENA IR ŠPINATAIS

Jei pabosta įprasti makaronai, siūlau rinktis tuos, kuriuos galėsite įdaryti mėgstamu įdaru, o ir atrodys iš tiesų įspūdingai :)

  • 250 g Lapino puotos šviežios smulkintos triušienos;
  • 15 didelių kriauklės formų makaronų;
  • 80 g špinatų;
  • 1 kiaušinio;
  • 1 mažo svogūno;
  • 1 a.š. džiovintų raudonėlių;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  • ~150 g tarkuoto fermentinio sūrio;
pažadui:
  • 200 ml vištienos sultinio;
  • 3 v.š. pomidorų padažo;
  • 2 pomidorų;
  1. Į smulkintą triušieną sudėkite smulkiai supjaustytus špinatus, svogūną, įmuškite kiaušinį, suberkite džiovintus raudonėlius, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
  2. Puode užvirkite vandenį, įberkite žiupsnelį druskos ir sudėkite makaronus. Virkite apie 4 min. Makaronai neturi būti iki gali išvirę. Išgriebkite į kiaurasamtį ir perliekite šaltu vandeniu.
  3. Kiekvieną kriauklę įdarykite paruoštu įdaru.
  4. Į kepimo indą supilkite vištienos sultinį, įdėkite pomidorų padažą iš išmaišykite. Ant dugno išdėliokite griežinėliais supjaustytus pomidorus ir ant viršaus sudėkite įdarytus makaronus. Uždenkite folija ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 min.. Tuomet nuimkite foliją, užberkite tarkuoto fermentinio sūrio ir dar kepkite apie 15 min. arba tol, kol sūris išsilydys ir apskrus.
Skanaus ;)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...