2016 m. kovo 16 d., trečiadienis

LAŠIŠOS UŽTEPĖLĖ SU SEZAMO SĖKLOMIS IR AGUONOMIS

Ši užtepėlė puikiai tiks ir pusryčiams, ir  svečiams pavaišinti.Greitai paruošiama ir labai skani :)

  • 150 g rūkytos lašišos;
  • 125 g tepamo varškės sūrio (pvz. Philadelphia);
  • 1 a.š. džiovintų česnako granulių;
  • 1 a.š. "Arimex" sezamo sėklų;
  • 1 a.š. "Arimex" aguonų;
  • žiupsnelio pjaustytų česnako laiškų;
  1. Į dubenį sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytą lašišą, sudėkite tepamą varškės sūrį, suberkite česnako granules, sezamo sėklas, aguonas, česnako laiškus ir viską gerai išmaišykite.
  2. Tepkite ant paskrudintos batono riekelės ir ant viršaus galite užlašinti šiek tiek citrinos sulčių.
Skanaus ;)

p.s. jei mėgstate, įdėkite nedidelį gabalėlį smulkiai pjaustyto raudonojo svogūno. Labai pagerina skonį :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...