2017 m. balandžio 5 d., trečiadienis

KOPŪSTŲ SALOTOS SU PESTO MAJONEZU

Be galo skanios saltos ir idealiai tinkančios prie mėsos patiekalų. Išbandom!:)


4-6 porcijoms:
  • 1 mažo arba 0,5 vidutinio dydžio baltagūžio kopūsto;
  • 3 morkų;
  • žiupsnelio šviežių pjaustytų petražolių;
  • 50 g kedrinių pinijų (naudojau "Arimex");
  • 3 v.š. majonezo;
  • 1,5 a.š. pesto padažo;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Į didelį dubenį sudėkite plonai pjaustytą kopūstą, burokine tarka sutarkuotas morkas, petražoles, kedrines pinijas, majonezą, pesto padažą, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
  2. Patiekite prie mėgstamo kepsnio.
Skanaus ;)


receptas iš knygos "Salotos"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą