Be galo skanios saltos ir idealiai tinkančios prie mėsos patiekalų. Išbandom!:)
4-6 porcijoms:
- 1 mažo arba 0,5 vidutinio dydžio baltagūžio kopūsto;
- 3 morkų;
- žiupsnelio šviežių pjaustytų petražolių;
- 50 g kedrinių pinijų (naudojau "Arimex");
- 3 v.š. majonezo;
- 1,5 a.š. pesto padažo;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Į didelį dubenį sudėkite plonai pjaustytą kopūstą, burokine tarka sutarkuotas morkas, petražoles, kedrines pinijas, majonezą, pesto padažą, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
- Patiekite prie mėgstamo kepsnio.
Skanaus ;)
receptas iš knygos "Salotos"
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą