2018 m. sausio 1 d., pirmadienis

PUSRYČIAI: KEPTI KIAUŠINIAI SU PIENIŠKOMIS TRIUŠIENOS DEŠRELĖMIS

Šie pusryčiai neapsunkins jūsų skrandžio. Pieniškos triušienos dešrelės tikras energijos šaltinis. Mažiesiems sumažinkite porcijų kiekius ir jie tikrai liks patenkinti skoniu ;)


2 porcijoms:
  • 160 g (7 vnt.) pieniškų triušienos dešrelių;
  • 2 lauro lapelių, 4 juodųjų pipirų;
  • 4 kiaušinių;
  • pomidoro, agurko ir kelių ridikėlių;
  • kreminio balzamiko acto;
  • žiupsnelio pjaustytų svogūnų laiškų ir krapų;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Puode užvirkite vandenį, įdėkite lauro lapelius, juoduosius pipirus ir sudėkite virti dešreles kelioms minutėms.
  2. Kiaušinius iškepkite keptuvėje.
  3. Lėkštėje išdėliokite supjaustytas daržoves, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir apšlakstykite kreminiu balzamiko actu. Šalia dėkite iškeptus kiaušinius, užberkite svogūnų laiškų, krapų, druskos, maltų juodųjų pipirų ir galiausiai dėkite išvirtas dešreles.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą