2018 m. kovo 31 d., šeštadienis

TAKO SU MALTA MĖSA

Tai dar vienas puikus užkandis, kuris patiks daugeliui. Maltą mėsą galite laisvai keisti vištiena ir jums patinkančiais papildomais ingridientais. Kadangi naudojau mėsainių maltinius, juos iškepiau ir tik tada supjausčiau. Nesinorėjo "palaido" faršo :)


 12 vnt.:

  • 12 vnt. taco shells (traškių kukurūzų miltų paplotėlių);
  • 2 x 150g jautienos maltinių mėsainiams;
  • gabalėlio agurko;
  • 1 pomidoro;
  • 100 g salotų mišinio;
  • mariuoto jelapeno pipiro pagal skonį;
padažui:
  • 3 v.š. majonezo;
  • 3 v.š. pomidorų padažo;
  • 2 išspaustų skiltelių česnako;
  • druskos;
  1. Tako paplotėlius paruoškite pagal nurodymus ant pakuotės.
  2. Maltus mėsainius apskrudinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių. Supaustykite griežinėliais.
  3. Agurką ir pomidorą supjaustykite pusžiedžiais.
  4. Padažui išvardintus ingridientus sumaišykite dubenėlyje.
  5. Šiltus tako patepkite padažu, dėkite salotas, agurko, pomidoro, keptos mėsos ir jelapeno pagal skonį.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą