šį kartą ne kasdieniškam patiekalui pasirinkau avieną..;) dar kartą įsitikinau, kad tai gardi mėsytė ir iškepus nesijaučia specifinio kvapo..;) ir tai nepaskutinis eksperimentas..;)
naudojau:
- avienos kepsnelius;
- druską, j.pipirus; aliejų su bazilikais;
- garnyrui: pomidorus, medų, garstyčias, balzaminį actą, svogūną, druską, j.pipirus;
avienos kepsnelius padruskiname, pabarstome šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir aptepame aliejumi su baziliku (pasirodo aviena su bazilikais irgi draugauja ;)) bei paliekame keletai valandžiukų pasimarinuoti.. garnyrui - visus nurodytus ingridientus sumaišome, daržoves supjaustome..vietoj baltojo svogūno galite dėti švelnesnį raudonąjį, bet šiuo atveju pasiteisino mano maža gudrybė..;)) šiek tiek pašildžiau medų, kol suskystėjo ir iš karto sudėjau pjaustytą svogūną..jis šiltame meduje šiek tiek pasimarinavo ir dingo jo aitrumas..;) kepsnelius kepame gerai įkaitintoje keptuvėje po kelias minutes iš abiejų pusių..šalia patiekiame paruoštus pomidorus..paprasta, bet ne prasta..;))) skanaus..;)