nenusibostantis mėsytės skonis..ir eksperimentuoti įdomu, nes nesinori gaminti vienodai, juo labiau, kad ne kasdien ją valgai..
naudojau:
- mažus avienos gabaliukus;
- muskato riešutą, stambiai grūstus čili pipirus, "kmynus", druską;
- svogūnus;
- šviežius špinatus, česnaką;
- bulves, druską, aliejų;
ant gabalėlių beriame sutarkuotą muskato riešutą, čili pipirus, kmynus bei druską ir paliekame pasimarinuoti gerai valandai..tuo tarpu nusiskutame bulves, plonai supjaustome arba sutarkuojame ir pamerkiame į šaltą vandenį..avieną kepiname keptuvėje, į kepimo pabaigą sudedame svogūną..bulves taip pat iškepame, pagardiname krapais bei druska..ir galiausiai kitoje keptuvėje apkepame česnaką, sudedame špinatus ir pakepame tik kelias minutes, užberiame šiek tiek druskos..liko maloniausias dalykas - patiekti viską lėkštėje ir valgyyyti..;))